Generic placeholder image Om oss

Historia

Dela AB grundades i Motala 2008 som ett fiber- och bredbandsinstallationsföretag av Edo Delalic därefter har vi vårt kontor ute i lugna naturområdet Ekensberg, Gröndal. Genom åren har vi breddat vår kompetens inom bygg-, mark och elinstallation samt projektledning och bemanning.
Vi är måna att vidareutbilda våra anställda för att hålla den kompetens marknaden och kunderna kräver och behöver. Vi har installerat fiber i över 300 000 hushåll inom FTTB samt FTTH i stora delar av Sverige, mestadels i områden från Stockholm till Göteborg. I dagens läge är våra kunder bostadsrättsföreningar och större installationsföretag.

Vi samarbetar med:

Vår vision

Kunden i fokus. Som kund hos oss märker du snabbt att vårt engagemang, personliga bemötande och vår flexibilitet ger dig något unikt. Något som skiljer oss från de övriga i branschen. Hemligheten bakom vår tillväxt är att vi alltid lägger stor fokus på effektivitet, noggrannhet och punktlighet. Detta resulterar att du som kund kan alltid känna dig säker på att den lösningen du eftersträvar håller högsta kvalitet. Som ett resultat av vår speciella arbetsmetodik med våra flexibla och moderna arbetsmetoder levererar vi alltid prisvärda lösningar.